HSH+S Headhunter: Recruitment in Germany

IN SEARCH FOR PROFESSIONALS

HSH+S Personeel Werving & Selectie Duitsland

HSH+S ondernemingsadvies geeft sinds 1994 aan klanten van alle sectoren advies op het gebied van:HSH+S Headhunter Germany Switzerland Austria

Beide zwaartepunten hebben als doel verkeerde ontwikkelingen en verkeerde investeringen te voorkomen en een basis te creëren voor langdurig succes. Onze successen en referenties spreken duidelijke taal. Wij zullen u met alle plezier vertrouwelijk de successen van enkele opdrachtgevers voorstellen.

‘IN SEARCH FOR PROFESSIONALS’ betekent voor onze opdrachtgever, gegarandeerd de beste op dit moment beschikbare kandidaat te vinden voor een speciale betrekking.

‘Management consultant, executive search, personeelsconsultancy, personeelsonderzoek, personeelsservice-agency of personeelsagency’. In Duitsland is een inflatie aan begrippen voor personeelsservices verantwoordelijk voor veel onzekerheid, want de begrippen zijn niet juridisch gedefinieerd.

Personeelsonderzoek of personeelsagency’s werken meestal op basis van succes en gaan vaak af op een database, werken gestandaardiseerd en vaak voor alle soorten medewerkers. Wij hebben echter de optimale bezetting voor uw individuele opdracht.

U beoordeelt zelf hoe hoog het risico op een verkeerde bezetting of ontwikkeling is. Hoe belangrijker de functie voor de onderneming is, des te eerder moet deze zich bij het zoeken naar een gekwalificeerde vakkracht of leidinggevende kracht laten ondersteunen door HSH+S.

Hebt u ook ‘kosten’-argumenten nodig voor uw beslissing?!

Wij bieden u als onze opdrachtgever veel echte voordelen:

Wij ontlasten onze opdrachtgevers door de organisatie en de complete afwikkeling van het zoeken tot de aanbeveling van een kandidaat op ons nemen.

Door het individueel afgestemde zoekconcept hebt u al aan het begin een duidelijk overzicht van de afzonderlijke stappen in onze zoektocht, met een kort wekelijks tussenrapport wordt u op de hoogte gehouden.

What YOU see is what YOU get

Een nieuwe medewerker kiezen is altijd verbonden met een bepaalde mate van onzekerheid. Die onzekerheid wordt deels weggenomen door onze ervaring.

Ook een langdurige samenwerking begint bij de eerste stap. Wij verheugen ons op deze gelegenheid.